Binnendeuren

Deuren in alle stijlen

Binnendeuren op maat en naar uw smaak

De binnendeuren bepalen in grote mate het karakter en de stijl van uw interieur. De keuze van uw binnendeuren kan dus heel wat kanten op. Wij helpen u graag om de juiste beslissing te nemen.

Gaat u voor eenvoudige verfdeuren die u zelf een kleurtje kan geven? Of kiest u net voor wat extra lichtinval met een glazen deur? Een moderne en plaatsbesparende touch met een schuifdeur? Ze kunnen allemaal.

Naast een groot aanbod aan sierdeuren kunt u bij ons ook terecht voor houten branddeuren en veiligheidsdeuren. Die worden vooral in appartementen geplaatst.

Nog inspiratie nodig? In onze showroom vindt u meer dan 100 verschillende modellen. Daarnaast is er uiteraard nog heel wat maatwerk mogelijk. Kom eens langs en wij begeleiden u met plezier naar het juiste idee voor uw woning.

Van klassiek tot modern en van strak tot sierlijk. Houten deuren kunt u kiezen doorheen zowat alle tijden en stijlen.

Een glazen deur brengt niet alleen extra lichtinval in uw woning. Ook qua stijl brengt een glazen deur u meerwaarde.

In hedendaagse interieurs is de schuifdeur weer helemaal terug. De troeven? Strak, robuust en plaatsbesparend.

Branddeuren zijn meer dan een verplicht nummer voor appartementen. Ook hier is een mooie afwerking mogelijk.

Een deur wordt pas effectief een deur wanneer er deurklinken, sloten en scharnieren op zitten. Verschillende stijlen mogelijk.

“De keuze voor binnendeuren kan alle kanten op. Daarom hebben we meer dan 100 inspiratiemodellen in onze toonzaal staan.”
Tom Segers
Zaakvoerder

Bezoek onze showroom of neem contact op