Houten deuren

Een houten deur in iedere stijl

Breng warmte in huis

Of u nu houdt van landelijke stijl, van cottage of van modern: een houten deur kan vrijwel altijd het nodige cachet aan uw woning geven. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor uw interieur.

Kleuren en afwerkingen

Met houten deuren kan je letterlijk alle kanten op. Een van de grote troeven is dat u een houten deur heel eenvoudig kunt (over)schilderen. Dat zorgt ervoor dat je met dezelfde deuren heel wat jaren verder kan. Bent u het kleur na een jaar of 20 wat beu? Dan zet u er gewoon een andere kleur op.

Verder zijn er ook heel wat soorten afwerking mogelijk. Een strak en glad deuroppervlak of toch liever wat sierlijke vormen in de houten deur? We kunnen het vrijwel allemaal voor u doen.

Overal in huis

Passend bij iedere kamer

Het tijdloze karakter van houten deuren zorgt ervoor dat u bij zowat iedere kamer wel een passende houten deur kunt vinden. Wij zien bijvoorbeeld veel mensen die al hun binnendeuren in hout laten plaatsen, maar waarbij de deuren van de slaapkamers duidelijk een andere stijl krijgen dan de deuren van de keuken of de woonkamer.

Een houten deur hoeft trouwens niet helemaal in hout te zijn. U kunt er bijvoorbeeld ook een fraai glas in verwerken: traditioneel of modern en altijd goed voor extra lichtinval.

Fotogalerij

Ontdek enkele projecten

Bezoek onze showroom of neem contact op