Onze aanpak

Stap 1

Bezoek aan showroom of plaatsbezoek bij u thuis

Uw project begint met een bezoek aan onze showroom. Liever bij u thuis? Dan komt Tom Segers vrijblijvend langs voor een eerste opmeting en om ideeën te bekijken.

Afspraken kunnen ook ‘s avonds na 20u of op zaterdagvoormiddag zodat u niet per se verlof hoeft te nemen.

Stap 2

Offerte opmaken

We maken een vrijblijvende offerte op met een duidelijke prijsindicatie voor productie, afwerking en plaatsing. Die kunnen we via mail of telefonisch toelichten. Plaatst u uw project zelf? Dan leveren we ze ook gewoon.

Heeft u liever een afspraak bij u thuis of in onze toonzaal om de details verder te bespreken? Dat kan uiteraard ook steeds.

Stap 3

Definitieve opmeting

Voor alles in productie gaat, doen we eerst nog een detailopmeting bij u thuis zodat we zeker niets over het hoofd zien.

U keurt de order goed en we gaan aan de slag in ons atelier.

Stap 4

Productie

De productie voor standaard modellen van deuren neemt afhankelijk van de planning 2-3 weken in beslag van bestelling tot plaatsing.

Voor maatwerk rekenen we op 8 à 10 weken tot de plaatsing. De oplevertermijnen kunnen verschillen in functie van de precieze planning.

Stap 5

Plaatsing

Bij de plaatsing komen er steeds 2 mensen tot bij u. De plaatsing kan gewoon overdag tijdens de week. We werken graag op basis van vertrouwen.

Indien u zelf wilt plaatsen, zorgen wij er uiteraard voor dat alles keurig wordt afgeleverd.

Bezoek onze showroom of neem contact op