Glazen deuren

Laat het licht overal door

Glas met stijl

In moderne woningen is lichtinval zeer belangrijk geworden. Het mag u dus niet verwonderen dat glazen binnendeuren tot de woontrends van het moment behoren.

Een glazen deur betekent niet alleen extra licht in de kamers. Ze zijn ook af te stemmen op je interieurstijl.

Functioneel en creatief

Glazen deuren zijn lichtdoorlatend. Dat schept automatisch een meer ruimtelijk gevoel in de woning.

Verder is een glazen binnendeur ook meteen een blikvanger in huis: een glazen deur staat zeer stijlvol in zowel klassieke als moderne interieurs. De creatieve richtingen die u ermee uit kunt, zijn eindeloos. Zo vindt u zeker iets dat bij uw smaak en budget past.

Glazen deuren brengen extra licht in huis, maar ze boeten daarom niet in op energie-effici├źntie. Hedendaagse glazen deuren hebben goede thermische en akoestische isolatie-eigenschappen.

Liever geen inkijk

Wat met mijn privacy?

Glazen deuren rijmt u misschien in de eerste plaats met een transparant glas waar iedereen gewoon door kan kijken. Vervelend wanneer u af en toe gesteld bent op wat privacy en wanneer u niet wilt dat iedere bezoeker zomaar in iedere kamer van uw woning kan piepen.

Geen glazen deur dan maar? Toch wel, geef ze gewoon een matte afwerking. Uw lichtwinsten blijven grotendeels behouden en u heeft minder inkijk.

Fotogalerij

Ontdek enkele projecten

Bezoek onze showroom of neem contact op