Realisatie

Project in Willebroek

Voor een project in willebroek was de klant op zoek naar een nieuwe vloerbedekking voor zijn appartement. Deze moest geplaatst worden op de bestaande tegelvloer. Hiervoor zijn we na bezoek aan het appartement uitgekomen op een meerlaagse massieve houten vloer. Voor deze werken moesten ook alle omkastingen en deuren aangepast worden.

De vraag

Naast een massieve houten vloer, werd bij deze klant een op maat gemaakte TV meubel met kast en schuiven gemaakt met toch een mooie kleurspeling ten opzichte van de houten parket. Daarnaast werd de salontafel volledig op maat gemaakt op wens van de klant.

De uitdaging

Tijdens de plaatsing werden diverse aanpassingen gedaan aan de keuken en binnendeuren op deze passend te maken bij de parketvloer.

Ook naar de keuken en nachthal werd de parketvloer doorgelegd.

De klant aan het woord

Het begon allemaal met onze plannen om een parketvloer te leggen in ons appartement.

Na een bezoek aan de showroom, aangename contacten en een voor ons aanvaardbare offerte werden de werken toevertrouwd aan de firma NV T. Segers & Zoon

De gemaakte afspraken werden stipt nageleefd en tot onze algemene voldoening volstond 1 dag om de parketvloer te leggen.

Tevreden over het resultaat hebben we nadien besloten om en een glazen deur in de hall, en zowel een salontafel als een kast op maatwerk te bestellen.

Opnieuw konden we rekenen op een stipte en nauwkeurige uitvoering.

Nu kijken we uiterst tevreden terug op de samenwerking en het resultaat van ALLE uitgevoerde werken.

De firma NV T. Segers & Zoon en aanverwanten verdienen zeker een aanbeveling.

– Jos Mampaey

Bekijk ook onze andere realisaties