Klikvinyl

Natuurlijke schoonheid

Authentiek

Vinylvloeren zijn een vaak gebruikt alternatief voor parketvloeren. En dat is zeker niet alleen om budgettaire redenen, ook qua stijl kunt u met vinyl heel wat kanten op. Het materiaal geeft uw woning een natuurlijke en authentieke touch.

Floorify

Voor onze vinylvloeren volgen wij het concept van Floorify. Het merk biedt een vinylbekleding met aandacht voor natuurlijke elementen. Op die manier schept Floorify een uniek karakter in de woning.

Ook qua comfort heeft Floorify zijn troeven. De vloerbekleding heeft zowel een goede thermische als akoestische isolatie. Dat maakt het heerlijk om op te lopen. Verder wordt ook het lawaai van bijvoorbeeld de stofzuiger of de spelende kinderen wat ingeperkt.

Oneindig veel keuze

Ook geschikt voor badkamers

Een houten vloer aanleggen in uw badkamer is misschien niet de eerste optie waaraan u zou denken. Maar met vinyl is het zeker en vast wel mogelijk. Floorify vloeren zijn volledig waterbestendig, waardoor ze ook in de natte ruimtes mogen.

Dat geeft u meteen meer creatieve opties. Zo kunt u uw leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar laten vloeien met dezelfde vloer. Nog inspiratie nodig? Kom gerust eens bij ons langs en wij maken u graag wegwijs.

Fotogalerij

Ontdek enkele projecten

Bezoek onze showroom of neem contact op